Matematik

Udregning og isolering

08. februar 2011 af Ultraviolet (Slettet)

 Hej!

Hvis man skal isolere sådan et simpelt udtryk: x+3(1)-2=0 så vil man få x-1=0 og når man så flytter -1 på den anden side får man +1 men en anden isoleret den samme udtryk og fik udelukkende -1 hvorfor? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. februar 2011 af peter lind

x+3(1)-2 = x+3-2 = x+1. Du har altså en fortegnsfejl.


Svar #2
08. februar 2011 af Ultraviolet (Slettet)

så x er 1?  


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. februar 2011 af peter lind

Nej. Du har en fortegnsfejl.


Skriv et svar til: Udregning og isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.