Kemi

Biokemi bog....

12. februar 2011 af Antioch (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 Nogen der kan anbefale en let forståelig biokemi-bog??? Læser sygepleje på 1. modul og er gået lidt kold.....Forstår alt det grundlæggende, men når det kommer til beregninger  i gram og mol står jeg af....


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2011 af mathon

    beregninger i gram og mol
                er jo helt basale kundskaber    ;-)
 


Svar #2
12. februar 2011 af Antioch (Slettet)

 Dét er jeg så fuldstændig klar over, men jeg forstår det simpelthen IKKE!!!! :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2011 af exutu (Slettet)

ISIS kemi bøgerne? det er gymnaise bøger, men det er masseberegninger jo også...men ellers et trick er altid at regne i enheder og huske de simple formler: n=C*V og n=m/M og pV=nRT....


Svar #4
12. februar 2011 af Antioch (Slettet)

 Tak Exutu - nogen idé om, hvilken bog jeg skal ha´ fat i for at læse om beregninger???


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. februar 2011 af exutu (Slettet)

Nej men kig dem igennem på google books


Brugbart svar (2)

Svar #6
13. februar 2011 af mathon

                det skal du læse op fra en almen kemibog
og ikke
                fra en specifik organisk kemibog


Skriv et svar til: Biokemi bog....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.