Matematik

Hjælp - tak! :)

13. februar 2011 af dittejensen1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Jeg ved hvordan man eksempelvis Faktorisérer andengradspolynomiet y=x2+3x-10, men hvad skal man gøre når det er omvendt? :

Omskriv faktoriseringen p(x)=5(x-2)(x+2/5) til formen p(x)=ax2+bx+c

Håber nogen hurtigt vil hjælpe !


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2011 af mette48 (Slettet)

hvorfor samme spørgsmål 2 gange?


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Se svaret i din anden tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=971305 . Der er ingen grund til at oprette en ny tråd med den samme opgave.


Skriv et svar til: Hjælp - tak! :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.