Matematik

Omsætningen stiger med...

16. februar 2011 af annesofie1996 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej :-D

jeg har fået en opgave som jeg håber i kan hjælpe med.

Den lyder sådan her: Omsætningen steg med 12,3% til 47,3 mio. kr. Hvad var den før?

Kan i hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2011 af Marjo (Slettet)

12,3 % af de 47,3 mio. kr og så trække det fra 47,30 mio.. så har du det beløb der var før stigningen. :)


Svar #2
16. februar 2011 af annesofie1996 (Slettet)

tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2011 af mette48 (Slettet)

Beklager Marjo, dit svar er forkert

Omsætningen steg med 12,3% til 47,3 mio. kr.

Tidlegere omsætning + 12,3% af tidligere omsætning er 47,3 mio kr

x+x*12,3/100=47,3

1,123 x =47,3

x=47,3/1,123

x=42,1

Tidligere var omsætningen 42,1 mio kr


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. februar 2011 af mathon

      

     Tidligere var omsætning = (47,3 mio. kr) · 1,123-1 ≈ 42,1 mio. kr


Skriv et svar til: Omsætningen stiger med...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.