Matematik

Matematisk gåde jeg fik stillet?

16. februar 2011 af archenemy (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er halvanden tredjedel af 100?!


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. februar 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

(3/2) * (1/3) * 100 ??


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er (3/2)·(1/3)·100 . Resultatet kan du nok selv regne ud.


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. februar 2011 af MLund92 (Slettet)

 Det er 50 


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. februar 2011 af Thecoolstuff (Slettet)

 er det ikke 49,99?


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. februar 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

#4

(3/2) * (1/3) * 100 = (3/6)*100 = (1/2)*100 = 100/2 = 50.


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Nej, det er det ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. februar 2011 af emul0c

Lyder som det spørgsmål der blev stillet i Paradise Hotel igår ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. februar 2011 af Thecoolstuff (Slettet)

 Når ok jeg kan godt se at det ikke er 49,99, men det er ogs fordi at jeg afrundede 1/3 AF 100.


Brugbart svar (0)

Svar #9
19. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#8

Det er jo simpel brøkregning og hovedregning. Der er ikke noget at afrunde.


Skriv et svar til: Matematisk gåde jeg fik stillet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.