Matematik

To ligninger med to ubekendte!.

22. februar 2011 af lauraxprinsesse (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej kan i / du ikke  hjælpe mig:D og der SKAL være rigtigt till imorgen:D X og Y opgaver ..

X+Y=5

X-Y=3 opg A.

X+Y=5

X-Y=2 opg B.

X+Y=10

X-Y=0 opg C.

X+Y=10

X-Y=6 opg D.

Tusind tak:D<3


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2011 af mathon

             I:   x + y = 5
             II:  x - y = 3                               I og II adderes

                 2x = 8

                 x = 4                                    indsat i   I: x + y = 5  giver

                 4 + y = 5

                 y = 1

.......

 prøv de øvrige selv


Skriv et svar til: To ligninger med to ubekendte!.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.