Matematik
mat-help (prisfunktioner, niveaukurver osv)
10. maj 2005 af
ababab (Slettet)
hey igen... denne gang omhandler det opgave 4 i nedenstående sæt:
http://us.uvm.dk/gymnasie/erhverv/eksamen/eksamensopgaver/matamaj04.pdf?menuid=151055
i a'eren... skal man så lave alt det besværlige arbejde?
http://us.uvm.dk/gymnasie/erhverv/eksamen/eksamensopgaver/matamaj04.pdf?menuid=151055
i a'eren... skal man så lave alt det besværlige arbejde?
Svar #2
10. maj 2005 af susbc (Slettet)
vil ikke lige frem kalde det besværligt arbjede. Du skal bare bestemme forskrifterne for prisfunktionerne.
Dvs. Du skal bare finde p1(x) og p2(x), fra den funktion ud har opgivet i funktionen.
Fra den funktion ved du at:
x * p1(x) = -x^2+60x
og
y * p2(y) = -4y^2+300y
Dvs. Du skal bare finde p1(x) og p2(x), fra den funktion ud har opgivet i funktionen.
Fra den funktion ved du at:
x * p1(x) = -x^2+60x
og
y * p2(y) = -4y^2+300y
Svar #3
10. maj 2005 af ababab (Slettet)
jamen... så er det jo bare :
60 - x og
300 - 4y
right?
det tænkte jeg også på i starten...
60 - x og
300 - 4y
right?
det tænkte jeg også på i starten...
Skriv et svar til: mat-help (prisfunktioner, niveaukurver osv)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
