Matematik

Lave en ligning..

24. februar 2011 af 215 (Slettet)

når.. ja.. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Brug oplysningerne i opgaven.

Bjørnenes væksthastighed = dN/dt . Den er proportional med både N(t) og forskellen mellem Nmax = 100 og den aktuelle population, dvs. proportional med (Nmax -N(t)) . Dvs

dN/dt = c·N(t)·(Nmax -N(t)) ,

og det oplyses endlig, at c = 0,001 .

Indsæt nu det hele i differentialligningen.


Svar #2
24. februar 2011 af 215 (Slettet)

 så... N(t) = 0.002N(t) * (100-N(t))


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej. Hvorfor nu 0,002 , når nu opgaveteksten fortæller dig, at c = 0,001 ? (Altså før du slettede opgaveteksten igen).

Og det er ikke N(t) der er proportional med alt dette, men dN/dt .


Svar #4
24. februar 2011 af 215 (Slettet)

 lol.. ja ?.. hvorfor slettede den ?.. ja mente 0,001..


Brugbart svar (1)

Svar #5
24. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Den slettede, fordi du slettede teksten inden for de første 10 min.


Svar #6
24. februar 2011 af 215 (Slettet)

 Jeg havde eller skrevet det nede i opret svar feltet.. 


Skriv et svar til: Lave en ligning..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.