Kemi

afvigelse

27. februar 2011 af Lillozz (Slettet)

 Hvorfor jeg det til negativ? HJÆLP!!!

<span style="mso-fareast-font-family: "Times New Roman";mso-fareast-theme-font:minor-fareast"> </o:p>afvigelse=((målt værdi-tabelværdi)/tabelværdi)·100%

<span style="mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast">afvigelse=((0,052468958 -4,8)/4,8)·100=8,33%=-0,98907%

<span style="mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast">afvigelse=((0,054967479-4,8)/4,8)·100%=-0,98855%</o:p>

<span style="mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast"></o:p>


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2011 af PoKulaKi (Slettet)

Hvordan får du 8,33%=-0,98907% Det giver jo ingen mening. Afvigelsen bliver negativ hvis den målte værdi er mindre end tabelværdien, det kan du tydeligt se ud fra formlen. Derfor er det egentlig den numeriske værdi der er interessant at kigge på.


Skriv et svar til: afvigelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.