Matematik

2/5x+2/5x=7 .... LIGNING kan ikke finde ud af den?!

27. februar 2011 af detersjovt (Slettet) - Niveau: 10. klasse

 2/5x+2/5x=7

Kan ikke finde ud af den ligning... nogen der kan forklarer hvordan man regner den ud ???

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2011 af NejTilSvampe

 gang med x i hvert led

(2 + 2) /5 = 7x  

del med 7

4 / 7*5 = x


Svar #2
27. februar 2011 af detersjovt (Slettet)

men når det er brøker skal man jo gange først
 2/5x+2/5x=7

gange med 5 på hver side

2x+2/5x=35
også går jeg i stå

og ifølge facit listen er x=8,75


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2011 af NejTilSvampe

 du skal gange i hvert led.. ikke kun ét af ledende.


Svar #4
27. februar 2011 af detersjovt (Slettet)

 2/5x+2/5x=7

gange med 5 på hver side

2x+2/5x=35

2x+2x= 35 *5?


Brugbart svar (1)

Svar #5
27. februar 2011 af NejTilSvampe

2/5x + 2/5x = 7 

gang med 5 i hvert led!

2 / x + 2 / x = 35


Svar #6
27. februar 2011 af detersjovt (Slettet)

 Nåååååååååååååår taaaaaaaaaaaak :D


Skriv et svar til: 2/5x+2/5x=7 .... LIGNING kan ikke finde ud af den?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.