Matematik

Differential

27. februar 2011 af kalokdk (Slettet) - Niveau: A-niveau

 kan simpelthen ikke finde ud af denne

en funktion har forskriften f(x)=x^3+2e^x

vis at f er en løsning til differentialligningen y'= y.x^2 (x-3)

har virkelig brug for detaljeret hjælp


Svar #1
27. februar 2011 af kalokdk (Slettet)

 jeg ved at f'(x) = 3x^2+2e^x


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt f(x) i differentialligningen og eftervis, at den tilfredsstiller differentialligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2011 af mathon

du fik svar
      i
www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx


Skriv et svar til: Differential

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.