Matematik

Midtnormal - trekant

01. marts 2011 af king-lp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej ville lige høre om i kunne hjælpe mig med en opgave. Opgaven lyder på: I trekant ABC er ∠ C = 40°, BC = 7 og AC = 15.  (Se Vedhæftet fil) Jeg har beregnet AB til at være 10.6363, og jeg har beregnet BD til at være 4.49951. Jeg skal så derefter beregne MN udfra følgende oplysninger: Midtnormalen n for siden AC skærer AC i punktet M og AB i punktet N.

Håber i kan hjælpe mig :D

Vedhæftet fil: Unavngivet.jpg

Svar #1
01. marts 2011 af king-lp (Slettet)

 Tror jeg har fundet ud af det. Fik det til 3.50148


Skriv et svar til: Midtnormal - trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.