Matematik

Opgave 1407 & 1408 Mat 1 Jens Carstensen

01. marts 2011 af denis123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

HEJ

ER DER NOGEN SOM VED HVAD DER STÅR I OPGAVERNE 1407 & 1408 I MAT 1 DEN GRØNNE BOG SOM MAN FÅR I 1. G . ?

TAK PÅ FORHÅND ; - )


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2011 af AMelev

Hvis vi har samme udgave, står der

1407
a = log2 + log3 - log12 + log20 - ½log100 + log103/4
b = lne2 + 3lne +ln½ -ln12 + ln18 + ln(1/e)

1408
Undersøg om følgende ligninger er sande inden for en passende grundmængde

     1) ln(x + y) - (lnx + lny) = ln(1/x + 1/y)
     2) log(x·10k) - log(x/10k) = 2k
     3) log(1/2) + log(2/3) + log(3/4) + .... + log(9/10) = -1


Svar #2
02. marts 2011 af denis123 (Slettet)

 ja det lyder meget realistisk siden vi er igang med logoritmefunktioner og "in" :)


Svar #3
05. marts 2011 af denis123 (Slettet)

ln*


Skriv et svar til: Opgave 1407 & 1408 Mat 1 Jens Carstensen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.