Matematik

Finde x-værdi for: -(x+2) >eller = 3 (x-1).

01. marts 2011 af Anonymousterfar (Slettet)

 Ja.

-(x+2) >eller = 3 (x-1).

Jeg kan ikke helt huske hvordan man regner x ud.

Jeg skal bruge nogle mellem regninger:/ så helst en god metode til at regne x ud.

Mange tak for hjælpen på forhånd! 

Såe...

-(x+2) "">eller ="" 3 (x-1).

-(x+2) Kan altså både være STØRRE eller I lig med, 3 (x-1).


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2011 af dalpeno (Slettet)

-(x+2) >= 3 (x-1)

=> -x-2>=3x-3

=> -2+3>=3x+x

=>1>=4x

=>1/4>=x


Svar #2
01. marts 2011 af Anonymousterfar (Slettet)

 Tusinder tak!


Skriv et svar til: Finde x-værdi for: -(x+2) >eller = 3 (x-1).

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.