Matematik

Differentialregning

02. marts 2011 af Incredibly (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan nogen hjæpe mig med denne opgave, med fokus på hvordan man gør :-)  :

Find max og min - punkter i denne graf, samt vendetangent.

f(x) = - 0,5x^3 + 2x^2 + 3x


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Løs ligingen f'(x) = 0 for at finde min og max, og løs ligingen f''(x) = 0 for at finde vendetangenter.


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.