Matematik

Nem ligning og nem funktion- som jeg gerne vil have hjælp med

02. marts 2011 af ChristinaH1992 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgave 1 Løs ligningen
7x + 2 = 5x +10 .


Opgave 2 En funktion f er givet ved
f (x) = x2 + 5x +1.
Bestem f (3) .

På forhånd tak


Brugbart svar (2)

Svar #1
02. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Opg 1. Isoler x . Det burde ikke være et problem på det niveau.

Opg 2. Brug forskriften til at beregne f(3). Indsæt x=3 i forskriften for f(x) .


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2011 af Stagevu (Slettet)

Opg. 1:

x = 4

Opg. 2:

f(3) = 22


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2012 af matematiktaktak (Slettet)

Hvis opgaven er fra eksamenssættet Ma, december, 2010, så hedder opgave 2: f(x) = x2+5x+1

 

Derfor er f(3)= 25 og ikke 22!


Skriv et svar til: Nem ligning og nem funktion- som jeg gerne vil have hjælp med

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.