Matematik

Hjælp haster, SINUS

03. marts 2011 af STX3g (Slettet) - Niveau: A-niveau

Fil vedhæftet.

1g. en opgave

På forhånd tak

Vedhæftet fil: Uangivet ...jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2011 af Rebiin (Slettet)

sinA/a(længden BC) = sinB/b(længden AC)

så skal du bare isolere a så finder du det !


Svar #2
03. marts 2011 af STX3g (Slettet)

hmm det giver 1,95.

men i facit står der 0,90??


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2011 af Rebiin (Slettet)

Hmm altså det er i hvert fald sådan man gør...

Tog du a = sinA*b/sinB ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man har

tan(A) = |BC| / |AC| , så

|BC| = |AC|·tan(A) = 1,2km·tan(37º) = 0,904km


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. marts 2011 af Mkhansen (Slettet)

 Eller brug tanB

TanB=  CA  /  BC

Tan 53 =1,2  / BC

BC * Tan53 = 1,2 / BC * BC

BC* tan53 = 1,2

BC*tan53/tan53 = 1,2/tan53

BC = 0.90


Skriv et svar til: Hjælp haster, SINUS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.