Matematik

Bestemmelse af ubestemt integrale

03. marts 2011 af 11111111 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa derude..

Jeg sidder og har prøvet at finde ud af, hvordan følgende integrale giver følgende:

Integrale af ( (cos(x)^2 * rod af sin (x) d cos(x)  <=>

(1-sin(x)^2) * rod af sin (x) d sin(x)

(1-sin(x)^2 * Sin(X) ^0.5 d sin(x)

Kan en venlig sjæl fortælle mig hvad der præcis sker:

1.  fra cos(x)^2 = (1-sin(x)^2

2. roden af Sin(x) = Sin (x) ^0.5

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man benytter, at sin(x)2 + cos(x)2 = 1 , og at √t = t1/2 .


Svar #2
03. marts 2011 af 11111111 (Slettet)

Nåå... Tak mester :) det giver lige pludseligt bedre mening..


Skriv et svar til: Bestemmelse af ubestemt integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.