Matematik

stykkevis lineære funktioner

04. marts 2011 af sofieaahmann (Slettet)

 da jeg har været på ferie og har denne her aflevering vil jeg hører om nogle kan forklarer mig, og vise migløsningen? har ikke indhentet det endnu da jeg lige er kommer hjem og det er med i min aflevering til i aften 

det er opgave 2 i afleveringen

please hjælp er dig evig taknemlig hvis i hjælper mig!

Vedhæftet fil: Dyrebestand.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

b/c/d) indsæt 0/6/26 for x

e) Sæt f(x)=400 og find x, som lægges til 2004

f) Prøv at sætte f(x)=600 og se, om du kan finde et x

g) Hvis du vælger virkelig høje x'er, betyder det, at brøken går

mod nul (altså næsten forsvinder) og efter hånden nærmer f(x)

sig en øvre grænse - gæt hvilken ?

h) Sæt f = g (-500/(1+0,1x) + 550 = 0,3x^2 + 20) og find x,

som lægges til 2004.

i) Sæt ½f = g eller f = 2g og benyt samme fremgangsmåde.


Skriv et svar til: stykkevis lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.