Kemi

help

08. marts 2011 af Px (Slettet)

beregn trykket af 30 g N2 når volumenet er 6.7 L (liter) og temperaturen er på 70 grader '

R= 0.0831 L bar /mol K


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2011 af Anxyous (Slettet)

 Brug idealgasligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2011 af mathon

               p = (((30 g)/(2·(14,007 g/mol))·(0,0831 bar·L /(mol K))·((273,15+70) K)) / (6,7 L) =


Skriv et svar til: help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.