Matematik

FSA 2004 maj-juni, matematik, opgave 2.5 målestoksforhold

09. marts 2011 af agneteeeeeee (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 hej.

Opgaven lyder:
 

Tegn bunden af container 2 i målestoksforholdet 1:10

Der er mål på tegningen, som 250mm, 1500mm og 1900mm. Hvad skal de så være på min tegning?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. marts 2011 af Wisshnem (Slettet)

Lav tallene om til cm..


Brugbart svar (2)

Svar #2
09. marts 2011 af pingvinen_asbjørn (Slettet)

 som Wisshnem sagde bare lav det om til cm, dvs. 

250 mm = 25cm

1500 mm = 150cm

1900 mm = 190 cm.

når du så skal tegne dem i 1:10, er det så 1 tiendedel af resultaterne. 

så på tegningen skal det være

25 cm = 2,5 cm

150 cm  = 15 cm

190 cm = 19 cm

håber du kunne bruge svaret! :)


Skriv et svar til: FSA 2004 maj-juni, matematik, opgave 2.5 målestoksforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.