Matematik

integral regning

12. marts 2011 af ahmadelkassem (Slettet) - Niveau: B-niveau

 hej jeg sidder fast i den her opgave

En funktion f er givet ved f(x)=4x+1. Bestem en regneforskrift for den stamfunktion til f, hvis graf går gennem punktet (1,7).

efter jeg integrer funktionen så ved jeg ikke hvad jeg skal lave

f(x)=4x+1
F(x)=4*(x^2/2)+1x


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2011 af mathon

                F(x) = 2x2 + x + k      gennem (1,7)

                7 = 2·12 + 1 + k        hvoraf k beregnes


Skriv et svar til: integral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.