Matematik

Differentialregning

14. marts 2011 af xMungsf3ldT (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej alle.

Jeg har en opgave, som jeg er kørt død i, håber der nogen der kan hjælpe mig:

f(x)=x^2-3x+4 og punkterne A(-8,6) og B(4,10)

Du skal bestemme en ligning for den parabeltangent, der er parallel med linjen, der går gennem A og B.

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2011 af mathon

bestem førstligningen
for den rette linje
gennem
                             A(-8,6) og B(4,10)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2011 af mathon

                                  y = (1/3)x + (26/3)

parabeltangentens
hældningstal
                                 2xo - 3 = (1/3)


Svar #3
14. marts 2011 af xMungsf3ldT (Slettet)

 Tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.