Fysik

Omregn fra pJ til u

14. marts 2011 af Waaz (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan omregner man fra pJ til unit.

Jeg har 0,2554 pJ som skal omregnes til unit, men jeg ved ikke hvordan man gør.Er der nogen som kan hjælpe? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. marts 2011 af mathon

              siger
                              
                                      E = Δm·c2
              dig noget?


Svar #2
14. marts 2011 af Waaz (Slettet)

ja det gør.

Vil det så være 0,2554/3*10^6 jeg regner det ud?


Svar #3
14. marts 2011 af Waaz (Slettet)

Nej ikke sån.

Det er 0,2554*10^15/((3*10^8)^2)

Så m vil være: 0,002838 kg

Og for at få det i unit:

0,002838 kg / 1,6605 * 10^-27 kg/u ?

Er det rigtigt nu? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2011 af mathon

     Δm = E/c2 = (0,2554·10-12 kg·m2/s2) / (2,99792·108 m/s)2 = 2,84171·10-30 kg ≈ 0,001711 u

   


Svar #5
14. marts 2011 af Waaz (Slettet)

Mange taak.. det har hjulpet en del.. :D


Skriv et svar til: Omregn fra pJ til u

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.