Matematik
Bestem f'(4)
12. maj 2005 af
michaelng (Slettet)
F(X) = (Kvadrat af x) +e^x
hvordan finder jeg f'(4) ??? :P
hvordan finder jeg f'(4) ??? :P
Svar #1
12. maj 2005 af sontas (Slettet)
1/(2*kvrodx ) + e^x <=>
1/(2*2) + e^(4) = 1/4 + e^4
Jeg formoder ikke du henviser til en stamfunktion med det store "f".
1/(2*2) + e^(4) = 1/4 + e^4
Jeg formoder ikke du henviser til en stamfunktion med det store "f".
Svar #2
12. maj 2005 af Epsilon (Slettet)
Det skal vi vist have specificeret lidt nærmere. Mener du;
f(x) = sqrt(x) + e^x
eller
f(x) = x^2 + e^x
?
sqrt: 'square root (kvadratroden af)'
x^2: 'kvadratet på x'
//Singularity
f(x) = sqrt(x) + e^x
eller
f(x) = x^2 + e^x
?
sqrt: 'square root (kvadratroden af)'
x^2: 'kvadratet på x'
//Singularity
Svar #3
12. maj 2005 af sontas (Slettet)
#1 du skal ikke lige kigge på biimplikationen der :P. Jeg gik udfra du havde skrevet sqrt(x) + e^x
Skriv et svar til: Bestem f'(4)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
