Matematik

differentialregning

15. marts 2011 af Nadiakb (Slettet) - Niveau: A-niveau

Mit spørgsmål lyder sådan:

En funktion f er bestemt ved

f(x) = (x+1) . e-x

Når jeg differentierer og derefter solver det lig med nu, så giver x= 0

Bestem monotoniforhold

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2011 af peter lind

Hvis f'(x) >0  er funktionen voksende,. Hvis f'(x) er negativ er funktionen  aftagende


Svar #2
15. marts 2011 af Nadiakb (Slettet)

ja, men jeg har fået værdien af x = 0,  er det rigtigt eller ej? for vi plejer at få et eller flere tal for vores x værdi.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2011 af peter lind

Det er korrekt.


Svar #4
15. marts 2011 af Nadiakb (Slettet)

Mange takker :)


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.