Studiejob

Kan jeg få et seriøst studiejob?

16. marts 2011 af MK9 (Slettet)

 Hej

Jeg går i 1.g på hhx og har et snit på den nørdede side af 11. Mine lærere fortæller mig, at jeg er talentfuld og bør søge nye udfordringer. Jeg er målrettet og ønsker et andet job end eksempelvis kassedame, opvasker osv. Når virksomheder søger studentermedhjælpere, er kravet at være kandidat- eller bachelorstuderende, hvilket jeg jo ikke er. Derudover tænker jeg på, om det mon er muligt at blive trainee i en stor eller mellemstor virksomhed ??? Jeg har endnu ikke prøvet at søge noget uopfordret, men tror I, at det er muligt at få sådan et job, som jeg efterspørger? :-)

Tak for hjælpen.

- Mads


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. marts 2011 af Sofistic (Slettet)

Hmm, det ved man jo aldrig. Men jeg synes da helt klart, at du skal tage chancen.

Send ansøgninger til nogle virksomheder. :-)


Brugbart svar (2)

Svar #2
16. marts 2011 af Fænomenet (Slettet)

Hvis du var målrettet, ville du allerede nu have flere gunstige projekter kørende. Der er mange, rigtig mange som i dag går ud med et snit over 11. 

Det er sikkert muligt at få et job, nogenlunde som det du beskriver, men hvis arbejdsgiveren kan vælge en kandidat frem for en gym-elev, skal du argumentere, hvorfor du er bedre, hvilket nok ikke er tilfældet. 


Brugbart svar (2)

Svar #3
17. marts 2011 af emul0c

Er til dels enig med #2.

Du skal virkelig have nogle gode argumenter for hvorfor en virksomhed skal vælge dig til et "godt" job, fremfor en bachelor/kandidat-studerende.

Men hvad kunne du godt tænke dig at lave? Jo mere konkret du er, jo nemmere er det også at søge. Det er svært for en virksomhed at kunne bruge dig til noget, hvis de ikke ved hvad du kan og gerne vil.
Men det er da sikkert helt bestemt muligt at få gode studiejobs hvis du har evnerne, men du skal nok forvente hård konkurrence :-)


Skriv et svar til: Kan jeg få et seriøst studiejob?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.