Fysik

Hjælp til fysik opg.

17. marts 2011 af bakke1982 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej..

jeg har dette problem, jeg ikke lige kan løse, det står på følgeme måde:

Der måles to sæt sammenhørende værdier af Up og I :

1: Up = 8,9V og I = 0,1A

2: Up = 8,8V og I= 0,15A

Find den elektromotoriske kraft U0 og den indre modstand Ri

Håber der er en der kan hjælpe mig..:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2011 af Licaru (Slettet)

 Er det alt hvad du har fået oplyst?


Svar #2
17. marts 2011 af bakke1982 (Slettet)

ja andet står der ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2011 af Licaru (Slettet)

 Hmm. Så tror jeg ikke umiddelbart jeg kan hjælpe, men jeg skal da se hvad jeg kan gøre. 


Skriv et svar til: Hjælp til fysik opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.