Matematik

En halv opg.

18. marts 2011 af multi376 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

Er der nogen der vil hjælpe mig den ene opgave jeg har vedhæftet. 

Jeg har løst halvdelen af opgaven mangler bare den del med at man skal vise ”lig med ø(0,0)”. Den kan jeg bare ikke finde ud af tror man skal bruge noget med paramitisering.

på forhånd mange tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

Prøv med noget andet end doc x, så er vi flere, der kan hjælpe dig ;-)


Svar #2
19. marts 2011 af multi376 (Slettet)

 Her er det i pdf format

Vedhæftet fil:harmonisk.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #3
19. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Vis, at dM/dt = 0 .


Svar #4
19. marts 2011 af multi376 (Slettet)

 Ja jeg kan bevise dette nu dM/dt =0

Men det jeg ikke forstår er, hvordan kan jeg argumenterer for, at fordi dM/dt = 0 er M=ø(tx,ty) = ø(0,0)


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Så er M(t) jo konstant, og dermed M(t) = M(0) = φ(0,0) . Det er ikke et ø.


Svar #6
19. marts 2011 af multi376 (Slettet)

 nåååååå på den måde mange tak :)


Skriv et svar til: En halv opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.