Matematik

Bestem variable enhedsomkostninger

22. marts 2011 af Sheldorin (Slettet)

Hejsa alle,

På følgende side under kapitel 7 under opgaver 7.8 har jeg et spørgsmål:

http://driftsoekonomi.academica.dk/driftsoekonomi/loesninger.html

Mit spørgsmål er:

De finder VG=variable enhedsomkostninger på følgende vis:

gromk (50.000) = 3/60.000*50.000+2,5 = 5
VG (50.000) = (2,5+5)/2 = 3,75

Det jeg ikke forstår er hvorfor man kan finde VG ved at opstille at VG=[  gromk(0)+gromk(50.000)  ] / 2. Er der nogle der vil være så venlige og fortæller mig hvorfor man kan lave denne sammenhæng?

Venligst
Sheldorin


Skriv et svar til: Bestem variable enhedsomkostninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.