Matematik

eksponentiel

23. marts 2011 af Andtho2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har to spørgsmål

Jeg skal besvare følgende:

Om en eksponentiel funktion oplyses, at f(10) = 19 og T2 = 7

Bestem en forskrift for
Bestem f(x) = 100


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. marts 2011 af peter lind

Hvad er T2 ?

Ellers f(x) = b*ax


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. marts 2011 af mathon

 bør kaldes X2   da t åbenbart slet ikke forekommer som variabel


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2011 af mathon

          se
          www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx
 


Skriv et svar til: eksponentiel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.