Matematik

beregning af pris.

24. marts 2011 af xlisahsivnielsen (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvis 100 islandske kroner koster 20 danske kroner.

hvor mange er 6500 islandske kroner så i danske?
og hvor mange er 23500 islandske kroner så i danske?
& hvor mange er 30000 islandske så i danske?


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2011 af truemax1 (Slettet)

 1.)2600kr.

2.)7300kr

3.)6000kr,-


Svar #2
24. marts 2011 af xlisahsivnielsen (Slettet)

 Hvordan har du regnet det ud ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. marts 2011 af nb3810 (Slettet)

6500*20/100 = 1300,-

23500*20/100 = 4700,-

30000*20/100 = 6000,-


Skriv et svar til: beregning af pris.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.