Matematik

Beregning af pris

27. marts 2011 af Andtho2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg skal finde ud af følgende:

a) ved hvilken billetpris er den samlede billetindtægt størst?

Ud fra b(p) = 300-10p           p [0;30]

b = besøgstal og p = billetpris

ved det er 15 prisen skal være, men hvordan beviser jeg det ved beregning (prøvede mig frem)


Skriv et svar til: Beregning af pris

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.