Matematik

andensgradsligning

29. marts 2011 af Emmajohanne (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser jeg denne andengradsligning?

3x^2 – 6x + 8 = 10


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. marts 2011 af Walras

3x^2-6x+8=10 <=> 3x^2-6x-2=0

Nu er det en almindelig andengradsligning, så giver det måske bedre mening?


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Beregn først diskriminanten d = b2 -4ac . Hvis d < 0, er der ingen reelle løsninger.


Svar #3
29. marts 2011 af Emmajohanne (Slettet)

tusind tak!
 


Skriv et svar til: andensgradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.