Matematik

Varians & Standardafvigelse ( Gruppederede observation )

31. marts 2011 af Timber (Slettet) - Niveau: B-niveau

Antal værelser   Antal huse
         3                          2
         4                          5
         5                         17
         6                         26
         7                         10
         8                         15
         9                          9
       10                          5
       11                          1
                                I alt 90
 

Jeg skal finde variansen og standardafvigelsen.

Jeg har fundet de forskellige formler, og lignede. Jeg er dog helt på herrensmark- forstår dem ganske enketelt ikke, overhovedet. Desværre. Så kan en venlig sjæl ikke giver mig et hindt on hvad/hvordan jeg skal gøre det ? .. For er som sagt, helt lost.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2011 af AMelev

x = antal værelser

h(x) = antal huse

N = 90


Svar #2
31. marts 2011 af Timber (Slettet)

Hvordan skal det så stilles op, udfra det du har skrevet, Amelev ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2011 af AMelev

Hvis du vil have svar på det, skal du angive de formler, du havde fundet.


Svar #4
31. marts 2011 af Timber (Slettet)

2 = Var(X) = E((X – 6mu;)2) = Σi (xi – μ)2 · p(xi)

I mit hoved giver det ingen mening, overhovedet.


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. april 2011 af Sendai (Slettet)

 Timber har du fundet ud af det?


Skriv et svar til: Varians & Standardafvigelse ( Gruppederede observation )

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.