Matematik

reductionsstykker

03. april 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

2ab-ba+11+3ab-13=-2+4ab

2*3c-4d+2,5-3c+d=3c-3d+2,5

2xz-4zx+xz+xz-zx+1/2xz=0,5xz

Er mine besvarelser korrekte?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. april 2011 af Holstein (Slettet)

Ja, pånær den sidste, det skal være -0,5xz


Svar #2
03. april 2011 af pige24 (Slettet)

Tak for hjælpen.

Men er -0,5xz ikke lige med -0,5zx?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2011 af Holstein (Slettet)

Jo, og ser man i første omgang bort fra xz'erne, så står der 2-4+1+1-1+0,5 = -0,5.. Det kan være du bare har lavet en tastefejl da du tastede det ind.


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det sidste stykke med xz var jo det samme stykke, du havde i denne opgave https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=996757 , hvor du også fik hjælp. Hvorfor skulle du have hjælp til det igen?


Skriv et svar til: reductionsstykker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.