Fysik

Spændingen over en kapacitor, opladning.

03. april 2011 af Japzitraxx (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Alle.

Hvordan skal jeg vise at spændingen over en kapacitor er U(t) = U0 (1 - exp(((-1)/RC)*t))

Jeg har i forvejen sat ligningen dy/dt = - (y(t)/RC) op, og y(t) = U0 - U(t) 

På forhånd tak.


Skriv et svar til: Spændingen over en kapacitor, opladning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.