Fysik

Frekvensen for anden overtone

04. april 2011 af STXstudent (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg er blevet bedt om at finde frekvensen for anden overtone. Jeg ved at frekvensen for første overtone er 31 Hz. Hvad gør jeg nu??


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2011 af mathon

            grundtonefrekvens:                 fo

            1. overtone                              2·fo = 31 Hz

            2. overtone                              3·fo = (31 Hz)·(3/2)
 


Svar #2
04. april 2011 af STXstudent (Slettet)

 Tak for svar!

Jeg har dog lige set, at det var frekvensen for GRUNDTONEN, der var 31 Hz - hvad gør man så? :)

 

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2011 af mathon


            grundtonefrekvens:                 fo = 31 Hz

            2. overtone                              3·fo = 3·(31 Hz)
 


Svar #4
04. april 2011 af STXstudent (Slettet)

 Tusinde tak!

 

Skriv et svar til: Frekvensen for anden overtone

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.