Matematik

Ligninger

04. april 2011 af hhhgggd (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Nogen som kan forklare hvordan jeg løser de her ligninger....

2 ( x + 3) = 16

- 4x + 10 (x + 3) = 36


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2011 af mette48 (Slettet)


2 ( x + 3) = 16

gang ind i parentesen

træk 6 fra på begge sider af =

del med 2 på begge sider

-4x + 10 (x + 3) = 36

gang ind i parentesen

træk 30 fra på begge sider

del med 6 på begge sider


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.