Matematik

reducér

06. april 2011 af dulleh (Slettet) - Niveau: 9. klasse

har virkelig problem med at reducére, så hvis i hjælper mig vil jeg blive meget taknemlig

Følgende spørgsmål:

2(a2-b)+2b= ?

7a-7-a= ?

4x-2= 18     x= ?

16x= -8    x=?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2011 af pige24 (Slettet)

7a-a-7=6a-7 samler almindelige tal og a for sig selv.

4x-2=18

4x-2+2=18+2 plusser med to på begge sider af lighedstegnet.

4x=20

x=5.

Jeg er ikke helt sikker på at vi, ved hvad du mener i den første, a2 eller a^2.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2011 af redridinghood (Slettet)

2(a2-b)+2b= er det a opløftet i anden eller ? sådan her 2(a2-b)+2b eller hvordan? hvis ikke = 2a2

7a-7-a = 6x-7

4x-2 = 18 heraf er x = 5 da 4*5 = 20 og 2 skal trækkes fra.

16x = -8 heraf er x = 0,5 da 16*-0.5 = -8

hvis du ønsker yderligere hjælp eller spørgsmål må du endelig skrive.

Redridinghood
 


Svar #3
06. april 2011 af dulleh (Slettet)

ligesom a*a= ?

Altså jeg mener at man ganger a 2 gange hm har du forstået nu :)?


Svar #4
06. april 2011 af dulleh (Slettet)

tak for i brugte tiden til at hjælpe mig, er meget taknemlig :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. april 2011 af pige24 (Slettet)

Jeg mente om du havde skrevet det rigtigt op.


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. april 2011 af redridinghood (Slettet)

a*a giver  a2 og ikke a2..


Svar #7
06. april 2011 af dulleh (Slettet)

ok venner den sidste spørgsmål!

Det er noget med at sandsynlighed at gøre :)

1= af dine kammerater tænker på ét af tallene 7, 9, 13 eller 16.

a) hvad er sandsynligheden for, at du gætter det rigtige tal?

b) hvor mange forskellige tal- muligheder skulle der mindst være, for at sandsynligheden for et rigtigt gæt er mindre end 20%?

Help me please :(


Svar #8
06. april 2011 af dulleh (Slettet)

hehe ved godt men kunne ikke finde ud af at gøre a2 arg mener bare lille 2- tal


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. april 2011 af pige24 (Slettet)

A Der er fire udfald.Du kan kun gætte rigtigt en gang.1/4*100=25%

B Mere end fem talmuligheder.


Svar #10
06. april 2011 af dulleh (Slettet)

hm skal man dividere og gange med 100 ?


Brugbart svar (0)

Svar #11
06. april 2011 af pige24 (Slettet)

For at få det i procent.


Brugbart svar (0)

Svar #12
06. april 2011 af pige24 (Slettet)

Formlen for sandsynlighed er succesudfald/antal mulige udfald man ganger bagefter med 100 får at få det i procent.


Svar #13
06. april 2011 af dulleh (Slettet)

jep, nu har jeg forstået det. Skulle bare være sikker på det facit jeg har fået.


Skriv et svar til: reducér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.