Matematik

Beregn længden af differensvektoren a-b's projektion på vektor a

06. april 2011 af tryllestaven (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle.

Jeg har et lille problem med en opgave

Lidt information først

Længden på vektor a = 6

Længden på vektor b = 10

Så lyder spørgsmålene så:

a) Beregn længden af differensvektoren a-b's projektion på vektor a

b) Beregn længden af differansvektoren a-b's projektion på vektor b

Håber i kan hjælpe.

PS. Skal afleveres på mandag (11-04-2011)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2011 af peter lind

Der er ikke nok oplysninger til at opgaven kan løses.


Svar #2
07. april 2011 af tryllestaven (Slettet)

Sorry, vinklen er 75 grader i mellem dem


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. april 2011 af mathon

Tegn det og få overblik:

              
             |a - b|  =  (a2 + b2 - 2ab·cos(v))½

  a)
             a - b·cos(v)

  b)
             b - a·cos(v)


Svar #4
07. april 2011 af tryllestaven (Slettet)

Jeg takker mange gange


Skriv et svar til: Beregn længden af differensvektoren a-b's projektion på vektor a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.