Fysik

Fysik hjælp

26. marts 2014 af Chokokolade (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Nogle der kan hjælpe mig med denne opgave?

Opgave 3:

En bil holder stille ved et lyskryds. Lyskurven viser grønt og bilen opnår i løbet af 4,6 sekunder en hastighed på 40 km i timen.

Bestem bilens acceleration.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2014 af mathon

                                           v=\left (\frac{40}{3,6} \right )\frac{m}{s}=\left (\frac{100}{9} \right )\frac{m}{s}

                                          a=\frac{v-v_o}{t}=\frac{v}{t}                da vo = 0


Skriv et svar til: Fysik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.