Matematik
Integral regning
På figuren ses en skitse af grafen for en
funktion f. Grafen afgrænser sammen med
førsteaksen og linjerne med ligningerne
x = -3 og x = 3 tre punktmængder M1 ,
M2 og M3 , hvis arealer er henholdsvis 7/6, 16/3 og 7/6
Grafen er vedhæftet og der er selve opgaven også, da integralerne ikke kan skrives ind :)
Svar #1
26. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)
Benyt indskudsreglen for integraler, og benyt, at hvis f(x) ≥ 0 på et interval [a;b] , er integralet
a∫b f(x) dx
lig med arealet begrænset af grafen for f(x), x-aksen, og linierne x = a og x = b.
Skriv et svar til: Integral regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
