Matematik

mat c

31. marts 2014 af agnetestensen (Slettet) - Niveau: C-niveau

 hvordan kan man forklare at denne formel er en potensfunktion?

  y =\sqrt{x}  hvad er b og a?

tak på forhånd (:


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Omskriv til

y = x1/2  = 1 · x1/2 .


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. marts 2014 af PeterValberg

\sqrt{x}=x^{1/2}

a = 1/2

(b = 1)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: mat c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.