Matematik

differentialregning

01. april 2014 af linda0044 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP

Håber nogen kan hjælpe med opgave a,b og c

se filen nedenfor, for at se opgaveformulerinen.  


Svar #1
01. april 2014 af linda0044 (Slettet)

#0

Hej SP

Håber nogen kan hjælpe med opgave a,b og c

se filen nedenfor, for at se opgaveformulerinen.  

Vedhæftet fil:opg_4_.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

a) Indsæt hvert punkts koordinatsæt i differentialligningen og beregn dy/dt i hvert punkt.

Man har så 3 punkter med tilhørende tangenthældning og kan så skitsere løsningskurverne.


Svar #3
01. april 2014 af linda0044 (Slettet)

kan du vise det med et af koordinaterne (Indsæt hvert punkts koordinatsæt i differentialligningen og beregn dy/dt i hvert punkt).

Forstår det bedre på denne måde!


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Punktet A(0;10) har x = 0 og y = 10 . I punktet A gælder derfor

dy/dt = 0,3·y·(1 - y/200) = 0,3·10·(1 - 10/200) = 3·(1 - 0,05) = 3·0,95 = 2,85


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.