Matematik

Trapez

01. april 2014 af simonsen1992 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er en smule lost i denne opgave, så håber der er nogle som vil hjælpe mig. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man kender A, a og b. Isoler h af formlen for trapezets areal og beregn h med de givne værdier for A, a og b.

        A = (1/2)·h·(a+b)


Svar #2
01. april 2014 af simonsen1992 (Slettet)

kan det passe at h er = 7?


Svar #3
01. april 2014 af simonsen1992 (Slettet)

Jeg har sagt 20=0,5*h*4+6 ? og tak for tidligere svar :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej. A = 20 , a = 4, b = 6 ; (a+b) = 10 ; (a+b)/2 = 5 ; 5h = 20 ; h = ??


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Der er en parentes omkring a+b . Den kan du ikke bare smide væk.


Svar #6
01. april 2014 af simonsen1992 (Slettet)

så må h være =4 ? :D


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, netop.


Skriv et svar til: Trapez

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.