Matematik

Finansielle regning

07. april 2014 af Slemfyr95 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Finansielle regning

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2014 af SuneChr

Ja, det handler om kr og øre og måske en fremmed valuta. Lån, opsparing, renter, afdrag, aktier, obligationer.


Svar #2
07. april 2014 af Slemfyr95 (Slettet)

????

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2014 af mathon

                                 K_n=K_o\cdot \left ( 1+r \right )^n

                                 G=y\cdot \frac{1+\left ( 1+r \right )^{-n}}{r}


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. april 2014 af SuneChr

# 0 og 2        Det er uklart, hvad du spørger om.


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. april 2014 af mathon

rettelse:
                            A_o=y\cdot \frac{1{\color{Red} -}\left ( 1+r \right )^{-n}}{r}

                             y=\frac{A_o\cdot r}{1-\left (1+r \right )^{-n}}

                             A_n=y\cdot \frac{\left (1+r \right )^n-1}{r}


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. april 2014 af mathon

                          

                           n=\frac{\log\frac{\left ( A_n\cdot r+y \right )}{y}}{\log(1+r)}


Skriv et svar til: Finansielle regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.