Matematik

Lampens tværsnitsareal

07. april 2014 af mogensglistrup (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er det en venlig sjæl, der kan hjælpe med b)?

Vedhæftet fil: lampe.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2014 af mathon

           maksimalhøjde
                                       2\cdot 1+2=4


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2014 af peter lind

033(f(x)dx


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2014 af SuneChr

# 0
Du har sikkert brug for hjælp til at finde en stamfunktion til f .
Benyt substitutionen
u = /33 ·x - π/2
du/dx = /33 


Svar #4
07. april 2014 af mogensglistrup (Slettet)

Er tværsnitsarealet blot bestemt integrale fra 0 til 33?


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. april 2014 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Lampens tværsnitsareal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.