Matematik

c) Bestem længden af D

08. april 2014 af HeleneLau (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.
Jeg sidder med eksamenssættet fra December 2012. Jeg er nået til opgave tre, spg. c.
Spørgsmålet lyder bestem længden af d.

Jeg ved at vinkel d er 90grader og vinkel b er 49,7 og jeg ved at siden CB er 4,0.

Hvad skal jeg gøre for at bestemme længden af d.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2014 af mathon

.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2014 af mathon


                              h_c=\left | BC \right |\cdot \sin(B)

                              \left | AD\right |^2=\left | AC\right |^2-h{_{c}}^{2}

                              \left | AD\right |=\sqrt{\left | AC\right |^2-h{_{c}}^{2}}


Skriv et svar til: c) Bestem længden af D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.