Matematik

Definitionen på y

11. april 2014 af Mart96 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er definitionen på, at y er omvendt proportional med x, og hvordan kan denne definition skrives på en anden måde?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2014 af SuneChr

x·y = k
y = k/x
k er en konstant ≠ 0
x og y  ≠ 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2014 af mathon

Når to variable x og y er omvendt proportionale
gælder:
                                          x\cdot y=k

grafmæssigt
                                         y=\frac{k}{x} \; \; \; \; \; \; k,x\neq 0
 


Skriv et svar til: Definitionen på y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.